Frangénin Simo kiertää kyliä ja lähiöitä

Simo Frangén kiertää tiimin kanssa Pirkanmaan kyliä ja lähiöitä.

Lielahti, Kämmenniemi, Hervanta, Vesilahti… Ideoita haetaan kylistä Simo Frangénin johdolla

Millainen on sinun kulttuuripääkaupunkisi? Mitkä Tampereen tarinat pitäisi ottaa mukaan kulttuuruipääkaupunkihakemukseen? Millaista kulttuuria haluaisit, jos ei tarvitsisi miettiä, mistä rahat toteutukseen?

Muun muassa näihin kysymyksiin haetaan vastauksia Tampereen ”kylistä”. Tiistaina 8. lokakuuta Simo Frangén veti ns. Lielahden etkot Lielahden kirjastolla, missä pieni, mutta erittäin perehtynyt osallistujajoukko antoi oman panoksensa kulttuuripääkaupunkihakemuksen ideointiin.

Tilaisuudet eivät lopu tähän. Tiistaina 15.10. Simo ja hakutiimi menevät Kämmenniemeen. Torstaina 17.10. on vuorossa Hervanta (Hervanta Trio, Insinöörinkatu 38. Molemmat tilaisuudet alkavat klo 17, ja kahvit tarjotaan jo 16.30 alkaen. Tervetuloa!

Mitä jäi käteen Lielahdesta? Ainakin kaksi isoa arkillista hyvää pohdintaa. Kuvassa Simo esittelee arkkeja kameralle.

Ja sen voi sanoa, että ainakin kaksi oikein hyvin kehityskelpoista ohjelmaideaakin tilaisuudessa saatiin muistiin. Tästä on hyvä jatkaa.

Vierailut eivät jää Tampereen lähiöihin. Lauantaina 12.10. tiimi vierailee Vesilahdella kunnan kautta aikojen ensimmäisissä ”Lanttujaisissa”! Kulttuuripääkaupunkihankkeesta on luvassa tietoisku noin klo 15. Lisätietoa löytyy Visit Vesilahti -sivuilta.