Duunia tarjolla!

Sorin sirkuksen joulushow 2018/ Kuvaaja Kristian Wanvik

Kultttuuripääkaupunkihaku hakee työntekijöitä

Tampereen ja Pirkanmaan kulttuuripääkaupunkihaku 2026 etsii uusia työntekijöitä elokuun alusta alkaen. Haussa ovat seuraavat tehtävät:

Kaksi tuottajaa. Tuottajan tehtävänä on kulttuuriohjelman projektien kehittäminen ja valmistelu kulttuuritoimijoiden kanssa.

Projektikoordinaattori. Projektikoordinaattori koordinoi kulttuuripääkaupunkihaun projektikokonaisuutta.

Viestintäsuunnittelija. Viestintäsuunnittelija vastaa Tampereen ja Pirkanmaan kulttuuripääkaupunkiprojektin paikallisesta, alueellisesta, kansallisesta ja kansainvälisestä markkinoinnista ja tiedotuksesta, kuten verkkosivujen ja sosiaalisen median sisällöntuotannosta, muusta markkinointimateriaalista ja mediasuhteista.

Kuntakoordinaattori. Kuntakoordinaattorin tehtävänä on kulttuuriohjelman projektien kehittäminen ja valmistelu pirkanmaalaisten kulttuuritoimijoiden ja kumppanikuntien kanssa ja pirkanmaalaisen kulttuuriyhteistyön kehittäminen, myös kansainvälisesti.

Kaikkien työsuhteet ovat ajalle 3.8.2020 (tai sopimuksen mukaan) – 30.4.2021. Edellytyksenä on, että Tampere2026 pääsee valintamenettelyn toiseen vaiheeseen. Päätöksen tekee EU:n kansainvälinen tuomaristo viikolla 26.

Lisätietoja ja hakulomake löytyvät tästä linkistä. Hae ennen 5.6. klo 23.59.