Aurora auttaa apurahoituksen löytämisessä

Katso täältä: Kaikki Suomen apurahat yhdessä palvelussa

Haluaisitko hakea apurahaa, mutta et tiedä, mistä? Tai onko sinulle käynyt niin, että hoksaat mahdollisen rahoittajan vasta kun apurahan hakuaika on jo mennyt umpeen?

Apuun tulee Aurora-tietokanta. Aurora-tietokannasta voit etsiä suomalaisia tieteen ja taiteen rahoitusmahdollisuuksia, niin projektirahoitusta kuin henkilökohtaisia apurahojakin. Tietokannassa on listattu reilusti yli 600 erilaista apurahahakua. Auroran tiedot on kerätty suoraan rahoittajilta.

Ehkäpä kaikkein kätevin ominaisuus Aurorassa on mahdollisuus tilata muistutuksia: Rekisteröityneet käyttäjät voivat tallentaa rahoittajia ja rahoitushakuja suosikkeihinsa. Voi myös tilata sähköpostimuistutuksia päättyvistä hauista sekä suosikkirahoittajiensa uusista rahoitushauista.

Tätä mainiota Aurora-palvelua ylläpitää Turun yliopisto.

Entä kun olet löytänyt mahdollisen rahoittajan projektillesi? Puuttuu enää pätevä hakemus. Tähän hommaan antaa nipun hyviä neuvoja suomalainen säveltäjä Pasi Lyytikäinen. Lyytikäisen kirjoittama Pasin pieni apurahaopas on erinomainen, tiiviiseen muotoon pakattu opas apurahan hakijoille.

Lue myös juttu Koneen säätiöstä.

Lue myös juttu syksyltä 2019, missä asiantuntija Hanna Hietaluoma-Hanin kertoi EU-rahoituksesta.