10. Puistofiesta täyttää Hämeenpuiston!

Puistofiesta 2017 / Kuvaaja Laura Vanzo

Tutustu kuntien kulttuuritarjontaan suositussa puistotapahtumassa!

Hämeenpuisto, Tampere

  • Tampere
  • Festivaalit
  • Musiikki ja konsertit
  • Ikäihmiset
  • Lapset
  • Nuoret
  • Perheet

 

Kulttuuripääkaupunkihakumme teemat julkaistaan perjantaina 16.8. Juhlimme julkistusta monipuolisella ohjelmalla Hämeenpuiston Puistofiestassa!

Järjestyksessään jo 10. Puistofiesta järjestetään sunnuntaina 18.8.2019 klo 11-16, jolloin Hämeenpuisto täyttyy musiikista, toiminnasta ja uusista harrastuksista! Luvassa on erilaisia kaupungin, yritysten ja yhdistysten maksuttomia toimintapisteitä, joiden tarkoituksena on tarjota osallistujille mahdollisuus tavalla tai toisella päästä kokeilemaan ja kokemaan jotain uutta.

Me, Tampereen ja Pirkanmaan kulttuuripääkaupunkihaku, olemme mukana tapahtumassa juhlimassa kulttuuripääkaupunkihakumme teemojen julkistusta. Esillä on monipuolisesti haussamme mukana olevien pirkanmaalaisten kuntien kulttuuritarjontaa yhteisillä toimintapisteillä ja ohjelmalavalla.

Lavalla esiintyvät päivän aikana mm. Aliisa Syrjä Band, kirjailija Jukka-Pekka Palviainen, Folk Extreme, Taikuri Paspartuu ja koemme myös tietoseikkailun Muinaisen Sarsan salaisuudet. Pirkanmaan yhteisellä alueella Tiiliruukinkadun kulmilla voit vaikkapa kokeilla keskiaikaista varpanheittoa, tutustua viikinkitelttaan, kokeilla taidemaalausta, tunnistaa eläinten jälkiä tai Pirkanmaan kuntia kartalta ja vaikka halata herra Hakkaraista!

Etelälavan ohjelma

11:30                  Aliisa Syrjä Band

12:15                  Kirjailijahaastattelu: Jukka-Pekka Palviainen

12:45                  Sorin Sirkus

13:15                  Tietoseikkailu Muinaisen Sarsan salaisuudet

13:45                  Nokian näyttelijäyhdistys

14:15                  Taikuri Paspartuu

15:15                  Folk Extreme

 

Herra Hakkarainen on tavattavissa alueella klo 12.00, 13.00, 14.00 ja 15.00.

Tervetuloa juhlimaan kanssamme, tutustumaan Pirkanmaahan ja kokeilemaan jotain uutta. Pisteeltämme voit napata mukaasi myös iloisen teemailmapallon.

Nähdään Puistofiestassa!