"Tampere naisten demokraattisten oikeuksien kehtona Euroopassa on vaikuttava fakta"

Olen matkustanut Tampereelle musiikin ja kulttuurin perässä niin kauan kuin uistan. Minua on aina inspiroinut tarina teollisuuskaupungista joka keksi itsensä uudelleen ja muuttui työläiskaupungista nykyaikaiseksi bisneksen, taiteen ja kulttuuriin hubiksi.

Tampere naisten demokraattisten oikeuksien kehtona Euroopassa on vaikuttava fakta ja inspiroiva tarina yhdenvertaisuudesta sekä taiteen ja luovuuden merkityksestä.

Tallinnan Musiikkiviikkojen tiimi on erittin ylpeä voidessaan juhlistaa Tampere-talon 30-vuotisjuhlaa ja Muumien 75-vuotisjuhlaa Tallinnassa maaliskuussa 2020 festivaalimme avausohjelmana. Ohjelma, jonka olemme koonneet yhdessä Tampere-talon ja Tampere 2026 -projektin kanssa on ihastuttava. Yhdenvertaisuuden tarina on koko maailmalle inspiraation lähde!

Ja niin kuin tämä ei olisi jo tarpeeksi: Onnittelut Tampere-talolle siitä, että he ovat nyt Suomen ensimmäinen hiilineutraali konsertti- ja konferenssikeskus. Ja arvostamme sitä, että Tampereen kaupunki on päättänyt olla hiilineutraali 2030 mennessä. Hienoa Tampere!

Helen Sildna, on Tallinnan Musiikkiviikkojen perustaja. Hän on myös ylpeä Musiikki ja Media -tapahtumassa vuonna 2014 saamastaan Tampere Music Award -palkinnosta.